Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Flere oppgaver i Skriftlig fremstilling

Skal du ta Norskprøven og ønsker å øve på skriftlig fremstilling? Ikke noe problem! Hos Norskkunnskap.no får du nå muligheten til å skrive oppgaver og få de rettet av lærerne våre innen 24 timer!

Kandidat til Norskprøven som øver på skriftlig fremstilling.

Nå kan du endelig øve på oppgaver i skriftlig fremstilling til Norskprøven. Velg blant oppgaver som ligner på de du får på Norskprøven. Bruk den tiden du trenger for å svare, og send inn til oss. Våre lærere retter oppgaven din innen 24 timer!

Vi hos Norskkunnskap.no elsker å hjelpe mennesker til å nå målene sine. Mange har som mål å bestå Norskprøven. Derfor har vi utvidet tilbudet vårt, slik at de som vil også kan få hjelp med Skriftlig fremstilling. Det er en viktig del av Norskprøven, og den beste måten å bli god på, er å øve.

Våre oppgaver er utformet på bakgrunn av pensum og tilbakemeldinger fra dem som har tatt Norskprøven. Oppgavene utfordrer deg til å skrive SMSer, leserbrev, e-poster eller fortelle noe om deg selv. Du får personlig tilbakemelding på hvor godt du har nådd målene fra en av våre lærere innen 24 timer.

Å berherske det norske språket er en viktig kompetanse både i studier, arbeidsliv og fritid. Hos Norskkunnskap.no kan du både øve på lytteforståelse, leseforståelse og skriftlig fremstilling på alle nivåene av Norskprøven:

Vi hjelper deg til å bli bedre i norsk ved hjelp av tusenvis av oppgaver og lærere som sitter klare for å hjelpe deg å chat og epost.

Vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål!