Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Helt nytt design!

Nå har vi endelig tatt en skikkelig oppgradering på Statsborgerprøven, Samfunnskunnskapsprøven og Norskprøven. Bli med og se de nye endringene!

Det nye designet til Statsborgerprøven

Fokusert læring krever enormt mye av eleven. For mange er en god kopp kaffe eller en sjokoladebit å se frem til en viktig motivasjon når man egentlig har lyst til å gjøre helt andre ting. 

Det har også mye å si hvordan miljøet er der man jobber med læringen, altså læringsmiljøet. Om du sitter godt, om du har det stille (eller har musikk om du liker det) har betydning for hvor fort og hvor grundig du lærer. 

Les også: God påske!

Nå har vi endelig oppgradert systemet vårt slik at du virkelig kan slappe av og være konsentrert samtidig. Vi har også lagt til nye statistikkfunksjoner, og flere kommer.

Vi har gjort grundige tester, og fått gode tilbakemeldinger fra fokusgruppen vår. Likevel vil vi gjerne høre fra deg! Logg inn, ta en titt, og gi oss tilbakemelding på hvordan det fungerer. 

For vi lykkes når du lykkes; og vi er villige til å gå langt for å hjelpe deg i mål. God tur! 

Les mer

God påske!

For de fleste nordmenn er fridagene en god anledning til å dra på fjellet eller slappe ekstra godt av, men påsken er egentlig en kristen høytid.

Godt nytt år!

Norskkunnskap.no jobber for å være best på kunnskap slik at du kan nå målene dine!