Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Om Norskkunnskap.no

Norskkunnskap.no er et produkt fra Kursoria AS. Hos Kursoria elsker vi å lære nye ting! Derfor vil du møte på oss i mange ulike sammenhenger, uansett om du skal ta teoriprøven for bil, drone-eksamen, båtførerprøven, D5L-eksamen, eksamen i medikamentregning, hørelære eller helt andre ting.

Vårt viktigste mål er at du lærer - og vi gjør det vi kan for å nå målet vårt. Derfor har vi knyttet til oss landes beste pedagoger og utviklere for å gi deg det beste grunnlaget og de beste forutsetningene for å bestå prøve og eksamen.

Vår kundeservice er bemannet 08-22 nesten hver eneste dag, året rundt. Vi svarer på store og små spørsmål, og gir oss ikke før du har bestått. Les mer om kundeservice her.

To venner med det norske flagget ser ut over Lysefjorden

Nye spørsmål til Norskprøven A2-B1

Hver dag hjelper vi studenter med å bestå Norskprøven. Vi får mange gode tilbakemeldinger som vi bruker til å utvikle oss videre. Nå har vi hatt en stor revisjon av alle spørsmålene og oppgavene på nivå A2-B1.

Kandidat til Norskprøven som øver på skriftlig fremstilling.

Flere oppgaver i Skriftlig fremstilling

Skal du ta Norskprøven og ønsker å øve på skriftlig fremstilling? Ikke noe problem! Hos Norskkunnskap.no får du nå muligheten til å skrive oppgaver og få de rettet av lærerne våre innen 24 timer!

Smilende arbeider med gode rettigheter i arbeidslivet

1. mai er arbeidernes internasjonale kampdag

Du har kanskje lagt merke til at de aller fleste nordmenn har fri i dag? Det er fordi 1. mai er en offentlig fridag. Her får du bli mer kjent med arbeidernes kampdag.

Student bruker hodetelefoner for å øve til lytteforståelse.

200 nye lydspørsmål for Norskprøven B1-B2

Vi har lagt til over 200 nye spørsmål i lytting, slik at det blir enklere å øve til Norskprøven B1-B2. De nye spørsmålene inneholder både dialoger, foredrag, intervjuer og mye annet som du skal svare på spørsmål om - akkurat som på Norskprøven.

Påsken er en spesiell tid i Norge

Samfunnskunnskap i praksis

I disse dagene er det en spesiell tid i Norge. For noen er påsken slutten på vinteren, mens for andre er påsken begynnelsen på sommeren.

Lykkelige studenter består Statsborgerprøven

91 % bestod Statsborgerprøven, nesten halvparten øvde med Norskkunnskap.no

Tall fra Direktoratet for høyere kompetanse og utdanning viser at 91 % av elevene bestod Statsborgerprøven i 2022.

Det nye designet til Statsborgerprøven

Helt nytt design!

Nå har vi endelig tatt en skikkelig oppgradering på Statsborgerprøven, Samfunnskunnskapsprøven og Norskprøven. Bli med og se de nye endringene!

To elever diskuterer prøven i Samfunnskunnskap

Tips til deg som skal ha prøve i Samfunnskunnskap

Nå er det snart tid for en ny runde med prøve i Samfunnskunnskap. Vi har hjulpet flere tusen personer med å bestå prøven. I denne artikkelen går vi igjennom de beste rådene vi har til deg som skal ta prøven i høst.

Norskkunnskap.no har en online ebok til Statsborgerprøven

Hvorfor finnes det ikke bok til Statsborgerprøven?

Hvert år er det flere tusen innvandrere som må ta Statsborgerprøven. Likevel finnes det ingen bok som gir deg alt du trenger å vite før testen. Heldigvis finnes det andre muligheter!

En elev forbereder seg til Statsborgerprøven

Vi har lagt ut et gratis eksempel på Statsborgerprøven!

Vi får stadig spørsmål om vi kan legge ut et gratis eksempel på Statsborgerprøven - og vi er ikke vanskelige å be!

En norsk vimpel med de norske fargene

Gratis eksempel på Statsborgerprøven

Her kan du prøve deg på et gratis eksempel på Statsborgerprøven, og se hvor mange poeng du får!

En elev og en lærer diskuterer kravene til Statsborgerskap

Alt du må vite om Statsborgerprøven test

Statsborgerprøven er en viktig test som du må ta for å få norsk statsborgerskap. Her er oversikten over alt du må vite før denne viktige prøven!

Påskehare i kurv

God påske!

Påsken er en høytid som kommer om våren hvert år, men på forskjellige tider. For de fleste nordmenn er fridagene en god anledning til å dra på fjellet eller slappe ekstra godt av, men påsken er egentlig en kristen høytid.

En mann lurer på hvor mange spørsmål det er

Hvor mange spørsmål er det på Statsborgerprøven?

Når du skal ta Statsborgerprøven skal du svare på spørsmål som handler om det meste fra norsk geografi til helsetilbud, rettigheter for arbeidstakere og norsk historie. Det er et stort pensum du blir testet i, men hvor mange spørsmål må du egentlig svare på?

Fyrverkeri over gamle hus

Godt nytt år!

2021 har blitt til 2022, og det eneste vi vet om fremtiden er at det er vanskelig å spå. Hos Norskkunnskap.no skal vi fortsette å jobbe for å være best på kunnskap - hver eneste dag!